Profil

Guldborg Legepladser

Guldborg Legepladser er en dansk producent af legeredskaber. Vores sortiment spænder bredt, og vi arbejder løbende på at udvikle os som den perfekte samarbejdspartner.

Virksomheden er beliggende syd for København og råder over veluddannede fagfolk, der kender deres arbejdsområde, kompetancer og ønsker. Fagfolk, der over en lang årrække har arbejdet med legeplads produktion, ved, hvor der er forhold, der kræver ekstra omtanke. En sikkerhed for jer som kunde og for os som producent er, at intet projekt forlader fabrikken, før det nøje er gennemgået for eventuelle fejl og mangler.

Vi udvikler kontinuerligt nye produkter og koncepter. Vores tanker går på at løbende medvirke til og være en del af den verden, vi arbejder i. Det betyder konkret at kundernes ønsker, tidens muligheder, såvel teknisk som menneskeligt, er en del af vores hverdag.

Vores mission

Det er et velkendt faktum, at børn og voksne i dag bruger for meget af deres liv at sidde stille - derhjemme, ved computeren, i bilen, på kontoret. Denne mangel på motion resulterer allerede i velfærdssygdomme og høje sociale omkostninger. Guldborg Legepladser mener, at det er vigtigt for børn at stifte bekendtskab med et varieret udbud af sport og leg i en tidlig alder.

Hvis vi ønsker at fremme motion som en livslang aktivitet, skal det være sjovt. Dette kræver et varieret udbud, hvor alle kan deltage med succes på sit eget niveau. Alle Guldborgs produkter er designet med dette i tankerne. Produktudvikling spiller en vigtig rolle i denne.