Tüv Certifikater

Sikkerhedscertifikater

Tüv Süd certificering er højt anerkendt og sikrer højst mulig sikkerhed, holdbarhed og kvalitet. Certifikatet garanterer, at et produkt opfylder gældende lovkrav og også de stadigt stigende forbrugerkrav.

Tüv Süd Oktagonen er et synligt bevis på at et produkt udover sikkerhedsmæssige krav også opfylder yderligere all-round kvalitetskrav og også høje forbrugermæssige krav.

Et produkt, der bærer Tüv Süd Oktagonen beviser, at produktet udover at opfylde ovennævnte skrappe krav, også appellerer til målgruppen på bedst mulige vis. Bruger du vores certificerede produkter, kan du tilbyde jævnlig uvildig kontrol af legepladserne.

Sparring

På denne måde udkonkurrerer TÜV SÜD Octagon alle andre tests og certifikater. Har du TÜV SÜD Octagonen på dine produkter viser du, at du er en signifikant del af markedet og tager dine kunder og produkter seriøst. TÜV SÜD Octagonen er en certificering, som er etableret i hele Europa og et seriøst bevis på at vores produkter lever op til allerhøjste standard og lovmæssige krav indenfor denne produktgenre. Kort sagt, så giver certifikatet dig førende markedsføringsmæssige muligheder i hele verden.

TÜV SÜD certifikatet rangerer i top i hele verden og symboliserer, at et produkt er tested for sikkerhed og effektivt medvirker til højeste forbrugerskyttelse.