Garanti

Guldborg Legepladser har følgende garantibestemmelser

 

Der ydes 15 års garanti på:
– Rustfrie stålkomponenter
– HPL Komponenter
– HDPE paneler

Der ydes 10 års garanti på:
– Robinia træ – væsentlig råd
– Andre stålkomponenter

Der ydes 5 års garanti på:
– Lærk, eg, douglas træ – væsentlig råd
– Fjedre til vipper

Der ydes 2 års garanti på:
– Bevægelige metal- og plastikdele
– Komposit dele (connectors til stænger)
– Solsejl
– Polyester hængekøjer

 

Garanti

Ved henvendelse om en reklamation, som ønskes behandlet under garantibestemmelserne skal det dokumenteres at tilsyn og vedligeholdelse er foregået i henhold til Guldborg Legepladser ApS’ vejledning. Kan denne dokumentation ikke fremvises kan Guldborg vælge at afvise reklamationen.

Garantien gælder ikke slitage, misbrug og hærværk
Garantien dækker ikke, forkert vedligehold, normal slitage, overflade på metaldele, misfarvede overflader og andre kosmetiske fejl eller svigt som følge af misbrug eller hærværk. Naturlige ændringer i træ over tid anses som kosmetiske fejl.

Miljøpåvirkninger
Produkter, der er installeret i direkte kontakt med forurenet jord, kloreret vand, eller installeret så tæt ved kysten, at de er udsat for salttåge er ikke dækket af Guldborg Legepladser´s garanti for eventuelle skader forårsaget af korrosion.
Produkter installeret i kystområder, inden for 200 meter fra kysten, vil kun blive dækket af garantien for den halve periode af standard produktgarantien i forhold til defekter forårsaget af korrosion.

Træet
Revnedannelse i Robiniatræ, lærk, eg og douglas dækkes kun hvor træets bæreevne er utilstrækkelig i forhold til EN 1176.

Originale dele
For at garantien er gældende skal der bruges originale dele fra Guldborg Legepladser.