Om Guldborg

Guldborg legepladser

Guldborg Legepladser er en dansk producent af legepladser og legeredskaber. Vores sortiment spænder bredt med alt fra store komplette legepladser til multihuse, parkourbaner og meget mere. Vi arbejder altid på at udvikle os som virksomhed, så vi kan være den perfekte samarbejdspartner, der altid lever op til vores kunders ønsker og behov.

Guldborg Legepladser har hovedsæde syd for København, hvor vores dygtige fagfolk hver dag skaber fantastiske udemiljøer og får vores kunders drømme til at gå i opfyldelse. Vores fagfolk ved hvilke forhold og faktorer, der kræver ekstra omtanke.

Sikkerhed er en topprioritet, når det gælder legepladser og udemiljøer, og derfor er det vigtigt for os som producent, at du som kunde, altid føler dig tryg og sikker ved vores produkter.

Vi udvikler kontinuerligt nye produkter og koncepter med fokus på fysiske aktiviteter og motoriske færdigheder. Det betyder, at vi hele tiden orienterer os om kundernes ønsker, den teknologiske og menneskelige udvikling, samt børns indlæring og forståelse.

Når du vælger Guldborg Legepladser som din legepladsleverandør, får du en partner, der hjælper og rådgiver dig igennem hele processen, lige fra idé til det færdige udemiljø står klar til brug. Vores dygtige legepladskonsulenter hjælper dig med at udvælge de produkter, der passer til dine behov, samt at legepladsen lever op til alle krav og sikkerhedsforanstaltninger.

Kontakt en af vores legepladskonsulenter for at høre mere om dine muligheder.

Skræddersyet legepladser

Hos Guldborg Legepladser er kundens ønsker og behov i højsædet. Derfor skræddersyer vi legepladser og udemiljøer efter den individuelle kunde. Vi kan skabe alt fra inspirerende udemiljøer og aktivitetsrige parkourbaner, til arkitekttegnede legepladser med fokus på æstetik, kvalitet og ikke mindst sikkerhed.

En legeplads kan være et omfattende projekt, hvor ønsker, funktionalitet og sikkerhed skal gå hånd i hånd. Derfor står vores legepladsarkitekter klar til at skabe kreative legepladser og udemiljøer, hvor vores universelle designs, kan omfavne ethvert behov.

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Naturlegepladser i topkvalitet

Når du køber en legeplads hos Guldborg Legepladser, er du altid sikret den bedste kvalitet og sikkerhed. Vi benytter naturmaterialer til en stor del af vores produktsortiment, så din legeplads har en lang levetid, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af materialerne.

Vi benytter kvalitetsmaterialer som robinie træ, douglas gran, lærk og eg. Når du vælger en legeplads med naturmaterialer som vores, så er du sikret en høj levetid, der kræver minimal vedligeholdelse. På den måde kan store som små nyde godt af vores legepladser, udemiljøer, samt produkter i mange år frem.

Vores mission

Hos Guldborg Legepladser er det vores mission at skabe inspirerende udemiljøer med plads til sport, leg og læring til børn i alle aldre.

Vi ønsker at fremme motion som en livslang aktivitet, der skal være sjov for alle. Derfor har Guldborg Legepladser et bredt udbud af produkter til børns leg og aktiviteter, så alle kan deltage med succes på hvert deres niveau. Hos Guldborg Legepladser har vi stort fokus på produktudvikling, så vi altid kan levere nye og spændende produkter til vores samarbejdspartnere, som både inspirerer og udfordrer børnenes motoriske læring gennem aktiv leg.

Bæredygtigt træ

Hos Guldborg Legepladser er en legeplads ikke bare en legeplads. Vi skaber legepladser af flotte naturmaterialer, som består af bl.a. robinie træ. Vores robinie træ bliver leveret af træleverandører med fokus på bæredygtighed, da vi ønsker at skabe en grønnere tilværelse med fokus på miljø og bæredygtig skovdrift.

Vi køber udelukkende træ fra bæredygtige skove. Dette betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Derved sikrer vi, at dyr og planteliv bliver beskyttet og ikke lider overlast.

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev